Θεραπείες STUDIO 
113

Hair & Makeup

Υγιή μαλλιά είναι τα όμορφα μαλλιά και στο Studio113 πιστεύουμε πάντα ότι η ποιότητα της τρίχας είναι ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας καθώς παρέχει τη βάση για ένα τέλειο χρώμα και ένα υπέροχο styling. Αν αισθάνεστε πως τα μαλλιά σας έχουν χάσει την λάμψη και την ζωντάνια τους μπορείτε να απολαύσετε τα ευεργετικά οφέλη μιας ευρείας γκάμας θεραπειών, μερικές από τις οποίες έχουν στιγμιαία αποτελέσματα για την ενυδάτωση, την αναδόμηση και την επανόρθωση της τρίχας καθώς θα βρείτε τα προϊόντα που χρειάζονται για την σωστή αντιμετώπιση και την συντήρηση στο σπίτι.

Δείτε εδώ

ΚΕΡΑΤΙΝΗ

Η κερατίνη είναι μία απαραίτητη πρωτεΐνη για τα μαλλιά με εξαιρετικά οφέλη όπως την ελαχιστοποίηση, το φριζάρισμα, την εξομάλυνση του όγκου και την επαναφορά της λάμψης των μαλλιών. Έχοντας σαν αποτέλεσμα πιο γρήγορο σταθερό και μόνιμο styling μόνο με ένα στέγνωμα για έως και 6 μήνες.

Δείτε εδώ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

Θεραπεία αναδόμησης πρόκειται για μία θεραπεία η οποία δυναμώνει και αναζωογονεί τους δεσμούς της τρίχας Μέσα από μία άμεσα ολοκληρωμένη υπηρεσία θα σας δώσει ανθεκτικά υγιή ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά που διαρκούν έως τρεις εβδομάδες Ουσιαστικά οφέλη της θεραπείας είναι η ενδυνάμωση της τρίχας όπου έχει ως αποτέλεσμα την διόγκωση την ζωντάνια και την λάμψη αποτρέποντας το σπάσιμο τις τρίχας Extra tips: Συμπεριλάβετε Τη θεραπεία αναδόμησης στην formula της βαφτίσει το ντεκαπάζ και προστατέψτε την εσωτερική δομή των μαλλιών κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης υπηρεσίες.

Δείτε εδώ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Αν δεν είναι σωστά ενυδατωμένα, τα μαλλιά σας θα φαίνονται αδύναμα, εύθραυστα, θαμπά και μπερδεμένα Η θεραπεια ενυδάτωσης περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες, και διεγείρει την παραγωγή ελαστίνης, κολλαγόνου και κερατίνης στην τρίχα των μαλλιών με αποτελεσμα να δείχνουν υγιή, λεία και λαμπερά. Επίσης, αποκτούν όγκο και αυξάνεται το πάχος της τρίχας κατά 20%, ενώ βοηθά να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά.

Κανε εγγραφη στο newsletter